Ansigtsmaling – Sådan males en pirat | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Ansigtsmaling, Featured, Fest- og fødselsdagstemaer, Sørøverfesten » Ansigtsmaling – Sådan males en pirat

Ansigtsmaling – Sådan males en pirat

Ansigtsmaling – Sådan males en pirat
5 (100%) 3 stemmes

For en uges tid siden lavede jeg mit første indlæg omkring ansigtsmaling, da jeg havde set en supercool måde at lave en flot ansigtsmaling på med et stempel og så tegne indenfor stregerne bagefter, så det lignede en professionels arbejde.
Da min datter var til en børnefødselsdag her i efteråret var de blevet malet til festen, og alle var rigtig glade for det, så jeg tænkte at det ville være et godt emne at skrive lidt om, så over de næste par uger finder jeg nogle nogle guides til hvordan du kan male ungerne til forskellige temaer uden at det bliver alt for svært.

Det første jeg har fundet er et par videoer der viser hvordan man tegner en flot pirat i ansigtet. De tegner egentlig piratens hat i panden, men det ser rimelig cool ud. Øjenklappen tegnes også direkte over øjet, men skal det se rigtig autentisk ud, kan man også købe en klap til øjet billigt.
Har du nogle kommentarer til videoerne eller har du selv prøvet at lave en pirat, er du velkommen til at komme med et par fif nedenfor…

 

I denne her video fra Disney vises ikke bare hvordan du tegner en pirat, men også lidt om hvilke redskaber du skal bruge

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Ansigtsmaling, Featured, Fest- og fødselsdagstemaer, Sørøverfesten · Tags: , , , , ,

Læg en kommentar