Den omvendte fødselsdag, som tema | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Fest- og fødselsdagstemaer » Den omvendte fødselsdag, som tema

Den omvendte fødselsdag, som tema

Den omvendte fødselsdag, som tema
Vurder dette indlæg

Vi skal holde fødselsdag for min ældste datters klasse i morgen da hun lige er blevet 10 år i denne uge, og fik så en god ide fra en vindeinde der havde gjort dette for nogle år siden og børnene der havde været med snakkede stadog om det.

De havde gjort det at de have holdt en omvendt fest, så når gæsterne kom, skulle de ikke gå ind af døre, men kravle ind af vinduet.

Når de spiste skulle de spise af kopperne og drikke af tallerknerne hvor de så have fået fat i nogle list store kopper og nogle dybe tallerkner.

I stedetfor at holde en alm. skattejagt har vi så også tænkt os at børnene skal gemme deres gaver rundt omkring i huset og haven, og så skal fødselsdagsbarnet finde dem istedetfor, men børnene hjælper til med ledetråde eller bare fortælle om det bliver varmere eller koldere jo mere hun kommer rundt omkring.

Maden er alm. nok, da vi laver tacoskaller og madpandekager så børnene selv kan vælge hvad de vil have i/på, men istedetfor en rigtig kage, skal vi lave en skumfidus og popcorn- kage med M&M, peanuts og vingummier og så får de nok nogle muffins med hjem som de selv dekorere istedetfor slikposer, da vi regner med at de har fået nok slik fra “kagen”.

Vi håber at det bliver et stort hit, men skriver lige lidt om det den kommende uge, når det er overstået vi har hørt lidt om hvad børnene syntes om ideen bagefter.

 

Har i haft en skør fødselsdagsfest hvor i fandt på noget anderledes, ville jeg rigtig gerne høre om det ligesom mange andre læsere sikkert også ville, så del det med os og skriv lidt om det nedenfor.

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Fest- og fødselsdagstemaer · Tags: ,

Én kommentar til "Den omvendte fødselsdag, som tema"

Læg en kommentar