ungerne kan sagtens nøjes med en tur i skoven | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Fest- og fødselsdagstemaer, Lege til børnefødselsdagen » Du behøver ikke at bruge en formue på fødselsdagen

Du behøver ikke at bruge en formue på fødselsdagen

Du behøver ikke at bruge en formue på fødselsdagen
Vurder dette indlæg

Jeg fandt forleden dag en artikel inde på 24timer som beskrev hvordan  limousinekørsel, rollespil og events til flere tusinde kroner havde overtaget fødselsdagsboller og leg i haven.

De runder af med at der dog ingen grund er til at kaste sig over de dyre aktiviteter, for ungerne kan sagtens nøjes med en tur i skoven lyder rådet fra danske skolelederes formand Anders Balle. Han fortæller at han oplever forældre, der ikke tør invitere klassen hjem af frygt for, at det ikke er ‘godt nok’.

Ifølge pædagogisk konsulent John Halse drukner mange forældre børnenes ønske om at have det sjovt med kammeraterne og være i centrum i selviscenesættelsen af en såkaldt ‘overskudsfamilie’, der har råd til det hele.

Vi har dog aldrig haft den følelse af at der blev set ned på dem der ikke havde en børnefødselsdag med dyrer aktiviteter.

Vi har altid lavet maden og kagerne selv og inden vi startede med de her paptallerkner og papkrus til fødselsdage købte vi dem da også ofte i butikkerne når de var på tilbud, selvom det ikke er ofte eller også brugte vi bare hvide tallerkner. Men vores ældste er også kun lige ved at være 7 år, så det kommer måske til at betyde mere når de bliver lidt ældre.

Dog syntes jeg oftest at det bare handler om at have det sjovt for dem, så har fødselsdagsmaden smagt godt og der har være nogle gode lege, så har det været en success. Om det er de rigtig mærker og karaktere betyder faktisk mest for de voksne end for børnene.

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Fest- og fødselsdagstemaer, Lege til børnefødselsdagen · Tags: , , , , ,

Læg en kommentar