En kort version af piraternes skattejagt | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Fest- og fødselsdagstemaer, Lege til børnefødselsdagen, Sørøverfesten » En kort version af piraternes skattejagt

En kort version af piraternes skattejagt

En kort version af piraternes skattejagt
Vurder dette indlæg

Hvis du gerne vil have at skattejagten ikke skal tage så meget tid af fødselsdagen, er her en kort version som ikke har så mange poster.Første post:
Pirater skal passe godt på ikke at bliver spist af krokodillerne så de skal kunne gå over kløften med krokodillerne. Ballancer over et bræt eller en snor på gulvet.
– Efter alle er kommet igennem, så giv børnene et tørklæde til at binde om hovedet. (Her kan købes et billigt stykke sort stof som klippes ud til bandanaer)Anden post:
Det sker at en pirat mister det ene ben i kamp – derfor skal man øve sig i at hinke. – Hink x antal meter.
– børnene får en klap til øjet og evt. tegnet et overskæg og et ar.(Husk at spørge om nogle af børnene skulle have allergier)Tredje post:
Kviksandstræning. Man skal være hurtig på fødderne når man møder kviksand. Hop fra ting til ting (paptallerker ligges på jorden)


Fjerde post:
Gamle Jack har gemt hans skattekort. Det er i en af disse boller. Alle får en bolle, og i en af dem (eller i alle) ligger der et kort. (Kortet kan sagtens bages inde i bollerne, hvis det bare pakkes ind i bagepapir først)
Kortet leder til skattenskatten kan lægges i en legetøjskuffert købt billigt hos Søstrerne Grene eller Tiger.

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Fest- og fødselsdagstemaer, Lege til børnefødselsdagen, Sørøverfesten · Tags: , , , , , ,

Læg en kommentar