Far til fire – til søs er lige noget for de små | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Film for børn i biografen » Far til fire – til søs er lige noget for de små

Far til fire – til søs er lige noget for de små

Far til fire – til søs er lige noget for de små
Vurder dette indlæg

Vi var i forrige uge inde opg se Far til fire – til søs, da min mindste datter havde fire års fødselsdag, og det var et stort hit. De grinede en stor del af filmen.

‘Far til fire – til søs’ er den sjette film i rækken, der er instrueret af Claus Bjerre og med Niels Olsen i rollen som Far.

Søs og Peter skal giftes, og hele familien er i fuld gang med forberedelserne til den store dag. Men pludselig ringer telefonen. 

Det er Peters plejefar, Skipper, der har brug for hjælp til at vinde den årlige kapsejlads for træskibe. Hvis Skipper vinder konkurrencen, kan han få råd til at istandsætte sit skoleskib, der også var Peters barndomshjem.

Selvom familien har travlt med bryllupsplanlægningen, overtaler Per dem til at deltage i kapsejladsen, og snart er Skippers båd fyldt med en far, fire børn og gamle Onkel Anders – og ingen af dem er vant til at sejle.

‘Far til fire – til søs’ er det sjette indslag i den nye serie af film. Det er dog film nr. 15, hvis man også tæller de klassiske familiefilm fra 1950erne med.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar