Tegnefilmen Modig er en god film, men der er ikke meget 3D i den | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Film for børn i biografen » Tegnefilmen Modig er en god film, men der er ikke meget 3D i den

Tegnefilmen Modig er en god film, men der er ikke meget 3D i den

Tegnefilmen Modig er en god film, men der er ikke meget 3D i den
Vurder dette indlæg

Da min ældste datter havde fødselsdag i sidste måned var jeg inde at se ‘Modig’ med hende, og det var en rigtig god film, men der er ikke meget 3D effekter i den desværre. Den film film vi indtil videre har set med de bedste 3D effekter er nok stadig smølferne.

Når det er sagt, så var filmen ‘Modig’ faktisk en rigtig god film, med en god hostorie.

Pixar-animationsfilmen ‘Modig’ (også kendt som ‘Brave’) fortæller historien om den skotske prinsesse Merida.

Prinsesse Merida er datter af Kong Fergus og Dronning Elinor, men hun er ikke, som prinsesser er flest. For det første er hun en mesterlig bueskytte, og for det andet er hun fast besluttet på at styre sin egen vej i livet.

Men da Merida trodser en ældgammel skik, som er hellig for landets huserende magter, bringer hun riget på kanten af ødelæggelse, og den impulsive prinsesse må søge hjælp hos en gådefuld olding, der opfylder ét skæbnesvangert ønske.

Merida er nu tvunget til at se meningen med ægte mod i øjnene, så hun kan ophæve en forfærdelig trolddom – inden det er for sent.

Med ‘Modig’ har Pixar skabt deres 13. spillefilm og indkasseret deres 13. hit. Denne gang er de farvestrålende universer (og talende ting og dyr, der normalt ikke kan tale) byttet ud med et eventyr fra det mørke og hemmelighedsfulde højland.

‘Modig’ er instrueret af debutanten Mark Andrews og Brenda Chapman, der i 1998 var med til at instruere ‘Prinsen af Egypten’.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar