Ansigtsmaling af de flotteste sommerfugle – sådan gør du | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Ansigtsmaling, Featured, Fest i junglen, Fest ved Kongeriget, Lege til børnefødselsdagen » Ansigtsmaling af de flotteste sommerfugle – sådan gør du

Ansigtsmaling af de flotteste sommerfugle – sådan gør du

Ansigtsmaling af de flotteste sommerfugle – sådan gør du
4.4 (88.57%) 7 stemmes

I min søgen efter flere vejledninger til hvordan du laver en flot ansigtsmaling på børnene til fødselsdagen uden at det bliver for svært fandt jeg de her par videoer der viser hvordan du laver nogle rigtig flotte sommerfugle.

I den første her fortælles lidt om hvilke redskaber du skal bruge når du laver ansigtsmaling såsom svampe, tynde, mellemtykke og tykke pensler, ansigtsmalingen samt en skål til at skylle penslerne.

 

Hun viser så hvordan du lettest laver en god ansigtsmaling og starter med at tegne de omkringliggende streger som der så skal males indenfor bagefter. http://www.youtube.com/watch?v=Uh7p-KUIUS0

 

I den anden her tricket ved at det bliver let og hurtigt at have flere farver samlet som regnbuens farver, hvilket gør at der bliver malet med 5 farver på én gang.

 

Hun har lavet en anden en hvor hun tegner en sommerfugl i ansigtet på sig selv, så det tager lidt længere tid, men er sikkert hurtigere for dig som maler ansigtet på børnene til fødselsdagen.

 

 

I den sidste video jeg har fundet, som jeg syntes var god til at vise hvordan du laver en hurtig ansigtsmaling, laver hun en sommerfugl i ansigtet på sin datter. Det tager lidt længere tid da hun forklare en del samtidig, men det er også det der gør at man lære hvad der gøres.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Ansigtsmaling, Featured, Fest i junglen, Fest ved Kongeriget, Lege til børnefødselsdagen · Tags: , ,

Læg en kommentar