Få en sjov fødselsdagsfest med ansigtsmaling | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Ansigtsmaling, Featured, Lege til børnefødselsdagen » Få en sjov fødselsdagsfest med ansigtsmaling

Få en sjov fødselsdagsfest med ansigtsmaling

Få en sjov fødselsdagsfest med ansigtsmaling
5 (100%) 1 stemme

Hvis du som jeg har fået dit barn hjmem fra fødselsdag nogle gange med en flot ansigtsmaling, så har du sikkert også tænkt at det skulle der også være til dit barns næste børnefødselsdag.

…men hvis du har prøvet det ved du sikkert også at det ikke er helt så let som det ser ud, sådan har jeg det ihvertfald. Men så fandt jeg en guide den anden dag på en engelsk blog på onecharmingparty.com hvor de havde beskrevet en helt anden måde at gøre det på, som fik én, selv én som mig, til at fremstå som en helt kunstner.

Tricket går ud på at finde nogle forskellig-formede gummistempler og noget blæk(sørg for at det gerne må farves på huden) og så  stemple billederne ud i ansigtet eller på armene og derefter bare male indenfor stregerne ligesom i børnehaveklassen.

Stempler fandt jeg en masse af i webbutikken KreativeFornemmelser.dk(butikken findes desværre ikke mere) som solgte en masse ting til at male med og være kreativ. Man skal have en stempelpude som har designet som så sættes på en akrylblok og så skal man så lave trykket, som også kan laves med en vandpasseret ansigtsmaling.

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Ansigtsmaling, Featured, Lege til børnefødselsdagen · Tags: , ,

Én kommentar til "Få en sjov fødselsdagsfest med ansigtsmaling"

  1. […] en uges tid siden lavede jeg mit første indlæg omkring ansigtsmaling, da jeg havde set en supercool måde at lave en flot ansigtsmaling på med et stempel og så tegne indenfor stregerne bagefter, så det lignede en professionels […]

Læg en kommentar