Sjov fødselsdagsinvitation til junglefesten som modtager selv skal farvelægge | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured, Fest i junglen, Fødselsdagsindbydelser » Sjov fødselsdagsinvitation til junglefesten som modtager selv skal farvelægge

Sjov fødselsdagsinvitation til junglefesten som modtager selv skal farvelægge

Sjov fødselsdagsinvitation til junglefesten som modtager selv skal farvelægge
3.4 (68%) 5 stemmes

Som jeg skrev i indlægget sidst jeg lagde en fødselsdagsinvitation ud, Invitation til prinsessefødselsdagen, så var der flere der havde forspurgt en fødselsdagsinvitation der passede  til fødselsdagssættet med krus og talerkner med junglens dyr, så jeg har lavet sådan en som du kan bruge om du holder jeres fødselsdagsfest i skoven, i parken, i haven eller bare indenfor med lidt jungletema og -dekoration.

Jeg har denne gang lavet fødselsdagsinvitationen i 2 formater, hvor det ene er i
A4 format
så den fylder hele siden og det andet er i
A5 format, så du kan printe 2 ud på ét alm. stykke A4 papir.

Det sjove ved denne her er at modtageren selv skal farvelægge den, da det kun er stregtegningen af dyrerne i skoven med alt i på fødselsdagsinvitationen lige fra Slangen, Papegøjen, løven, giraffen og selvfølgelig lidt træer og blomster fra junglen.

 

Fortæl mig nedenfor, hvad du syntes om den, og hvis du kunne tænke dig en med noget andet tekst, eller et specifikt design indenfor samme genre.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured, Fest i junglen, Fødselsdagsindbydelser · Tags: , , , ,

2s kommentarer til "Sjov fødselsdagsinvitation til junglefesten som modtager selv skal farvelægge"

 1. Kirstine siger:

  Jeg kunne godt tænke mig, at invitationerne også fantes i en udgave, hvor der er flere der inviterer sammen. Jeg savner også mulighed for, et slut tidspunk og en adresse. Derudover hedder det S.U. og ikke SVS, så vidt jeg ved.

 2. Ole Mørch siger:

  En rigtig god ide med fødselsdagsinvitationer, vi har brugt farv selv junglen med stor succes. Et ønske kunne være at man kunne få dem i en redigerbar udgave, så man selv kunne skrive noget af teksten. Fx brugte vi vores til en dobbelt fødselsdag, og kunne godt have tænkt os, at vi kunne skrive vores i stedet for min.
  Vi kunne sagtens finde på at bruge dem en anden gang.

  Hilsen

  Ole

Læg en kommentar