Fødselsdag i biografen | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured, Fest- og fødselsdagstemaer, Film for børn i biografen » Fødselsdag i biografen

Fødselsdag i biografen

Fødselsdag i biografen
4.8 (96.67%) 6 stemmes

Nogle af drengene i min datters klasse holdte for en lille måned siden, en gryuppefødselsdag hvor de inviterede klassen i biografen og bagefter spiste. så jeg tænkte at det kunne være en ide næste gang vi holder fødselsdag i september, da jeg så at Groupon havde en deal med atlas biografen i Rødovre Centrum hvor man fik omkring 40% rabat på en biografbillet med sodavand og popcorn og derfor kun betaler 89 kr.

Atlas Biograf

http://www.groupon.dk/deals/kobenhavn/atlas-biograferne/40326647

Så jeg tænkte at høre nogle af de andre i klassen som også har fødselsdag omkring samme tid om de ville være interesserede i det, så kunne man evt. gøre det sammen 4-5 personer, så man kun betalte omkring 400 kr. hver(der er 16 børn i hendes klasse) for turen samt en børnemenu ved enten McDonalds eller Sunset boulevard eller man tage et andet sted hen og spise kage eller mad.

Dealen her går på at man skal bruge biografbilletten inden udgangen af august, så det kunne fungere ret godt for vores vedkommende, da min datter har fødselsdag i starten af september.

Jeg har tidligere skrevet om ideen med at holde fødselsdag i biografen hvor jeg også fik lavet en invitation der lige passer til sådan et event. Den kan du hente gratis her: http://festideer.festogfarver.net/featured/gratis-fodselsdagsinvitation-designet-som-biografbillet/

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured, Fest- og fødselsdagstemaer, Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar