Give away | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured » Give away

Give away

Give away
5 (100%) 1 stemme

Så er jeg nået op over de 200 daglige læsere, og dermed er det blevet tid til en “Give Away”.

1000 tak til alle jer der følger med på min side og som bruger mine opskrifter og ideer. Jeg havde aldrig drømt om at bloggen ville vokse så meget at så mange tusinde mennesker kigger forbi månedligt.
 
Jeg har lavet denne lille give away.
“Give away’en” består af 2 forskellige præmier hvor:
 1. førstepræmien er en Julegavekallender i julerødt stof med 24 rum der kan lægges godter i til børnene hver dag i december månede frem til juleaften samt et gavekort på 100 kr. til webbutikken FestOgFarver.net.
 2. Og andenpræmien er en Julegavekallender i julerødt stof med 24 rum der kan lægges godter i til børnene hver dag i december månede frem til juleaften.
 
Man kan i denne give away opnå 3 lodder.
 • 1 lod = Efterlad en kommentar nedenfor om hvad du godt kunne tænke dig at se i fremtiden her på bloggen.
 • 1 lod  ved at tilmelde sig mit nyhedsbrev.
 • 1 lod = “like” min festideer side på facebook.

 

 

Hvis man er fast læser og medlem af min side får man selvfølge alle 3 lodder. husk at skriv i din kommentar hvor mange lodder du har fået 🙂

 
Vinderne udtrækkes på Tirsdag d. 19/11 og vil blive kontaktet på mail så vi hurtigst muligt kan få gaverne frem inden december måned.
 
 
Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured · Tags:

30s kommentarer til "Give away"

 1. Tina Callesen siger:

  Hejsa.

  Har også benyttet mig af mange gode idéer og synes siden er rigtig god. Desværre finder jeg ikke så mange muligheder som refererer til ting/oplevelser i 6400 området (vi bor på nordals) og det betyder at der meget sjældent er events eller oplevelser vi kan benytte i forhold til børnefødselsdage eller fester.

  Hilsen Tina

 2. Chili Fosgerau siger:

  Ja ting til større børn, fx Oscar fest tema, Lego-tema, Robot-tema. 3 lodder.

 3. Tillykke
  Jeg har været meget inspireret af din side og ideer. Min datter er lige blevet 6 år og vi vil rigtig gerne deltage med 3 lodder. Vi har lige holdt en cirkus fødselsdag.

  Jeg linker til dig på min blog med 15000 læsere

  hilsen mosterskuffert og abekattens jeg laver sjovt børnetøj til en fornuftig pris.

 4. Anja Sørensen siger:

  Jeg kigger altid ind når jeg skal have tips til fest, og giver gerne de gode temaer videre til venner og familie 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at se mere til et tema til en 2 årig pige fødselsdag 🙂 den venter i starten af det nye år..

 5. Anja Sørensen siger:

  ups… mig igen.. deltager med 3 lodder

 6. Rikke siger:

  Hej 🙂 Super god side. Men syns der mangler lidt mere til drenge, og generelt noget til lidt større børn… Tillykke med de 200 daglige læsere :)))
  3 lodder, selvfølgelig 😉

 7. Kim Karlsen siger:

  Hejsa Thomas!

  Først et kæmpe kadong ( Tillykke ) til dig skal lyde herfra, i min lille familie er vi flittige bruger af siden, til nye som gamle ide’er til sager man kan gøre med sine dejlige unger…. 🙂

  Har med den største selvfølgelighed delt dette på facebook, og vinket af i SYNES GODT OM, og har peppet alle mine venner til at smutte ind på din side og tage et kig, har fået flere tilbage meldinher fra mine venner at de synes kanon om din side, et stort personligt TAK skal lyde til dig, i forbindelse med den iver du ligger for dagen i denne geniale butik.

  Tak for fede ide’er og lign, god vind fremover, og jeg ser frem til flere fede og geniale ting fremover.

  Mvh Kim Karlsen-8210 Århus V…

 8. […] noget tid siden lavede jeg en Give Away her på bloggen hvor der kom en masse gode ideer til indlæg på bloggen samt nye festartikler i webbutikken og […]

 9. Karina siger:

  kunne godt bruge ideer til en skattejagt til børnehavebørn, og min datter savner noget Hello kitty

 10. Karina siger:

  hov glemte 3 lodder.

Læg en kommentar