Hold fødselsdag i Legoland, næsten gratis | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured » Hold fødselsdag i Legoland, næsten gratis

Hold fødselsdag i Legoland, næsten gratis

Hold fødselsdag i Legoland, næsten gratis
4.5 (90%) 4 stemmes

Jeg fik for noget tid siden en mail fra Fætter BR, da mine børn er medlemmer af Fætter BR klubben, så jeg modtager engang imellem en mail med tilbud og arrangementer.

Denne gang var det dog lidt mere interessant end så mange andre gange, da det viser sig at de har lavet en aftale med Legoland, så alle børn fra 3-12 år kommer gratis ind i Legoland bare ved at vise deres Fætter BR medlemskort ved indgangen.

Har det kunne jo være en fantastisk mulighed for at gøre lidt mere ud af børnefødselsdagen og sikkert noget der villle blive et kæmpe hit, hvis i tog alle børnene fra skolen med i LegoLand.

I skal bare bede alle forældre om at tilmelde sig Fætter Br i så god tid at de når at få deres medlemskort inden turen, og så måske bede et par forældre om hjælp da det nok kræver lidt mere opmærksomhed at have en hel klasse med i LegoLand 🙂

Og så er det ellers bare billetterne for de voksne der skal betales.

Du kan bestille en Fætter BR kort her: http://www.br.dk/Club%20BR/Brugeroprettelse.aspx

 

legoBillund    faetterBr

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured · Tags: , ,

2s kommentarer til "Hold fødselsdag i Legoland, næsten gratis"

  1. Hanne siger:

    Det er værd at nævne, at for hver gratis børnebillet skal betales for en voksen.. Det gør nok fødselsdagen en anelse mindre gratis med mindre hvert barn tager en voksen med som så selv betaler.. 😉

  2. Thomas siger:

    Hej Hanne,
    Det er kun i tilfælde af at du har nogle af de her gratis fribilletter man får rundt omkring. Har børnene et fætter BR kort er det gratis for alle børnene lige meget hvor mange eller hvor få voksne der følger med.
    Jeg tænkte det samme, da jeg fandt ud af det, så jeg ringede til Legoland for at få det bekræftet. Og den er god nok.

Læg en kommentar