3 skridt til en Successfuld børnefødselsdag | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured, Fest- og fødselsdagstemaer » 3 skridt til en Successfuld børnefødselsdag

3 skridt til en Successfuld børnefødselsdag

3 skridt til en Successfuld børnefødselsdag
Vurder dette indlæg

Der er mange ting ting der kan gøres for at få en succesfuld børnefødselsdag, så jeg har kigget lidt rundt på nettet og samlet nogle af de bedste trin til at få en supergod fødselsdag.

Se de 3 af dem her:

1: Forbered alle aktiviteterne
Det er vigtigt, at du på forhånd har planlagt de aktiviteter der skal være, så du kan hive en kanin op af hatten, når evt. frileg bliver til uro eller ballade. Forbered noget, der kan få dem samlet og er mere roligt. Afbryd ikke børnene, så længe den frie leg fungere godt, men kun hvis du mærker, at de bliver rastløse.


2. Lav små godteposer

Slikposer eller godteposer er en klassisk skat at runde skattejagten af med. Er det børnehaven I holder det, så hør pædagogerne, om I må give dem en lille slikpose eller godtepose med andre lækkerier end slik. Lav gerne et par ekstra slikposer, hvis der kommer børn, som har glemt at melde sig til. Holder i det derhjemme, så undlad at starte med at give dem slikposerne, da de fleste børn vil blive hyperaktive.

3: Undlad at have favoritlegetøj og farligt legetøj fremme
Stil det legetøj væk, som dit barn ikke har lyst til at dele. Og forbered ham/hende på, at det legetøj, der ligger fremme, må gæsterne lege med. Lov også fødselsdagsbarnet, at du nok skal hjælpe med at rydde op, finde det hele og samle lego, der går i stykker, når gæsterne er gået. Gem i øvrigt kassen med sværd og skjolde og andet legetøj der kan være lidt farligt laaangt væk, hvis du ikke magter et par kæmpende knægte i tre timer i træk. 🙂


Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured, Fest- og fødselsdagstemaer · Tags: , , , ,

Læg en kommentar