Niko 2 – De flyvende brødre skal helt sikkert ses | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Film for børn i biografen » Niko 2 – De flyvende brødre skal helt sikkert ses

Niko 2 – De flyvende brødre skal helt sikkert ses

Niko 2 – De flyvende brødre skal helt sikkert ses
Vurder dette indlæg

idag har animationsfilmen ‘Niko 2 – De flyvende brødre’ premiere og det er helt sikekrt en film vi skal ind og se, da trailerne for den ser rigtig gode ud.

‘Niko 2 – De flyvende brødre” er anden film om rensdyret Niko.

Julemandens lille hjælper, rensdyret Niko, bor alene sammen med sin mor Luna. Men da Luna finder en ny kæreste, får Niko også en ny halvbror ved navn Jonni, som han dog ikke er ret glad for.

Niko tager en dag ud og leger med sine venner og efterlader Jonni. Men da de kommer tilbage, er halvbroren blevet kidnappet af Hvide Ulv, der vil besejre rensdyrene for at overtage magten i vildmarken.

Det er nu op til Niko, hans venner og et par nye allierede i hemmelighed at drage ud for at redde Jonni og forsøge at besejre Hvide Ulv og hendes hjælpere.

I ‘Niko og de flyvende rensdyr’ var problemet, at Niko led af højdeskræk. I efterfølgeren er det dog hans nye familie og den onde Hvide Ulv, der giver anledning til bekymringer.

Den ene af instruktørerne fra den første film, finske Kari Juusonen, vender tilbage og flankeres af danske Jørgen Lerdam, som bl.a. har stået bag ‘Olsen Banden på de bonede gulve’ (2010).

‘Niko 2 – De flyvende brødre’ vises med dansk tale i 2D og i 3D.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar