Vilde Rolf – En sjov tegnefilm med lidt "slag i" | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Film for børn i biografen » Vilde Rolf – En sjov tegnefilm med lidt “slag i”

Vilde Rolf – En sjov tegnefilm med lidt “slag i”

Vilde Rolf – En sjov tegnefilm med lidt “slag i”
Vurder dette indlæg

Min ældste datter(på 9 år) snakker hele tiden om Vilde Rolf, og den ser også sjov ud, og selvom den handler en en karakter for et(30 år gammelt) voldsspil i stil med “Rampage” så ser den ud til at kunne behage både de små og de store der forstår eronien der bliver brugt i filmen flere steder.

I filmen ‘Vilde Rolf’ der er en animationsfilm fra Disney er titelpersonen Rolf hovedfjenden i et arkadespil, og han drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Fiks-det Felix Jr. Men Rolf er upopulær, for ingen elsker skurken.

Men da der udkommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Rolf det som sin fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt.

Rolf sniger sig ind i spillet med en meget enkel plan – at vinde en medalje. Men ved et uheld kommer han til at slippe en dødsensfarlig computerspilsuperskurk løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i spillehallen. Nu er det op til Rolf at gøre sin fejl god igen og redde dem alle.

Disney står bag denne animerede familiefilm, der nostalgisk inddrager klassiske spilfigurer som Bowser (fra ‘Super Mario Bros.’), M. Bison (fra ‘Street Fighter II’) og Sonic the Hedgehog i små gæsteroller.

Filmen ‘Vilde Rolf’ er nomineret til en Oscar for Bedste animerede film.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar