Hotel Transylvania – måske ikke for de mindste | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Film for børn i biografen » Hotel Transylvania – måske ikke for de mindste

Hotel Transylvania – måske ikke for de mindste

Hotel Transylvania – måske ikke for de mindste
Vurder dette indlæg

Hotel Transylvania udkommer om et par dage men den er måske ikke for de mindste. Det ser ud til at være en ret humoristisk film som en del børn vil kunne lide, men der er jo en del karaktere som de mindste måske ikke vil være så glade for at se, selvom selve filmen nok ikke er skræmmende.

‘Hotel Transylvania’ er en animationsfilm med velkendte gyser-figurer.

Dracula har samlet alle monstre fra nær og fjern på sit Hotel Transylvania til sin datter Mavis’ 118 års fødselsdag. Frankenstein, den usynlige mand, mumien og hele varulvefamilien er alle kommet for at fejre Mavis og samtidig holde lidt ferie.

Den overbeskyttende far har travlt med at gøre dagen helt perfekt, men pludselig står hotellets fredelige verden over for at falde sammen, da den nysgerrige backpacker Jonathan valser ind på det (u)hyggelige hotel og får et godt øje til Draculas datter.

Genndy Tartakovsky debuterer som instruktør med sin første animationsfilm i spillefilmslængde. Han har tidligere instrueret tegnefilm som ‘Star Wars: Clone Wars’, ‘Samurai Jack’ og ‘Dexters Laboratorium’ – alle til TV.

‘Hotel Transylvania’ kan også ses i 2D med dansk tale og i 3D med engelsk tale.

 

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Film for børn i biografen · Tags:

Læg en kommentar