Giv en Julegave du ellers ikke ville have givet | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured » Giv en Julegave du ellers ikke ville have givet

Giv en Julegave du ellers ikke ville have givet

Giv en Julegave du ellers ikke ville have givet
Vurder dette indlæg

Så er det snart tid til at fejre Jesus fødselsdag og give en masse julegaver.

Jeg glæder mig selv som et lille barn, og mindes ofte hvor hyggeligt det var da jeg selv var barn, og vi holdte den store julemiddag hos min mormor og morfar.

Jeg var der ofte hele julen, og dykkede gerne et par gange ned i den store Julekurv min morfar fik hver år fra Novo, med det lækreste chokolade, marcipan, nødder og andet godt samt noget fjollejuice til de voksne.

Jeg ved ikke hvor glade de voksne var for gaverne, men jeg selv var altid rigtig glad for de mange gaver jeg havde lavet på fritidshjemmet, i håndarbejdstimerne eller i sløjdtimerne i skolen som så skulle gives ud til jul.

Og selvom jeg ikke selv laver gaverne selv så ofte mere, så bliver jeg stadig rigtig glad og varm om hjertet, når jeg får mulighed for at glæde nogle med en gave, specielt hvis det er noget de rigtig godt kan bruge og lide.


I år holder vi en lidt mere stille jul, da flere er ude og rejse i julen, så jeg har besluttet at give lidt flere gaver ud til folk der har brug for dem, end folk der bare gerne vil have noget nyt.

Folkekirkens nødhjælp syntes jeg altid har nogle rigtig gode projekter, og jeg føler også at mine penge giver god nytte, når jeg støtter igennem dem, så i år vil jeg gennem gem give nogle dårligere stillede famillier nogle geder og høns, som de kan få mulighed for at tjene nogle penge på og få en bedre mulighed for at overleve.
Og selvom det måske ikke er meget for mig, så har jeg det bare rigtig godt med mig selv bagefter. Måske er jeg bare lidt skør, men du skulle gøre det samme og give en ekstra julegave i år.

Ps.: Det bliver måske en af de billigere julegaver, men jeg er sikker på at det er den du bliver mest glad for at give, da det nok er den der kommer til at gavne mest.

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured · Tags:

Læg en kommentar