Sådan spare du 25% af alt du køber i Fætter BR | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Featured » Sådan spare du 25% af alt du køber i Fætter BR

Sådan spare du 25% af alt du køber i Fætter BR

Sådan spare du 25% af alt du køber i Fætter BR
Vurder dette indlæg

Jeg ved ikke om det er alm. viden eller om det bare var tilfældigt jeg fandt ud af det…

Jeg var i går ude og købe lidt fødselsgaver ind med min mor, da min yngste datter har fødselsdag om nogle uger og min ældste havde for nogle uger tilbage.

Vi skulle til at betale da jeg fandt ud af hvordan vi ville spare 25% på alle tingene som var en ret god sum penge, da min mor ikke spare på pengene.

—————

Vi havde gået rundt og kigget i en times tid og fået hjælp af ekspedienten til at finde ud af hvad der ville være gode gaver for de enkelte og hvad der var populært og fundet forskellige ting til 1300 kr. Da vi så skulle til at betale siger ekspedienten at vi kan spare 25% på alle tingene hvis vi kom ind på torsdag d. 29. september og samtidig var medlem af Fætter BR.

Senere i dag har jeg nu også fået en mail om det da vi er medlem af Fætter BR klubben og får nyhedsbrevet, og det viser sig at være fra I morgen Torsdag og frem til på Søndag. Det gælder dog ikke på multimedieHardware(hvor meget de så end lægger i den kategori)

 

Så skal du ud og købe gaver til noget indenfor den nærmeste fremtid, så tag over og gør det fra i morgen Torsdag og frem til Søndag og spar 25%.
Er du ikke medlem af Fætter BR kan du bliver det i butikken, eller direkte her: http://www.br.dk/Club%20BR.aspx

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Featured · Tags: ,

Læg en kommentar