Forberedelse til kongerigets skattejagt | Festideer

Artikler Kommentarer

Festideer » Fest ved Kongeriget, Lege til børnefødselsdagen » Forberedelse til kongerigets skattejagt

Forberedelse til kongerigets skattejagt

Forberedelse til kongerigets skattejagt
5 (100%) 1 stemme

Forinden skattejagten til ridderfesten kan du have forberedt rustninger af papstykker i bringestørrelse med to elastikker der sidder i et kryds på ryggen. Til drengene kan den være i en lidt kantet udformning og spraymalet med guldfarve, og til pigerne kan den være lidt lettere og rundere og spraymalet med sølvfarve.

Der printes A4 billeder ud af seje/smukke dyr, og børnene vælger ved 1. post hvert sit symbol, som de farvelægger med farveblyanter og limer på rustningen. Et tilsvarende symbol, bare mindre, findes ved post 2 og limes på skjoldet (en spraymalet papskive med snore sat fast som håndtag)

En Ond Tønderidder; enten en fastelavnstønde malet og klædt ud som ond ridder, eller en halmdukke.. det skal bare være noget der kan hænges op i et træ og slås i stykker med legetøjssværd/kæppe!

Skattejagt med poster; enten kan børnene selv finde rundt på ruten eller en voksen kan følge med og vise vejen.
Posterne kan være hvad som helst. Se her nogle forslag til poster.
Børnene sendes ud på en skattejagt med rustninger og skjolde, og skal finde hvert sit sværd eller hver sin kæp: Feen Fjervinge er taget til fange; I må redde hende! Find hver jeres kæp/sværd, så i kan kæmpe mod hendes bortfører!

Kunne du lide indlægget? Hjælp os med at dele det

Arkiveret under: Fest ved Kongeriget, Lege til børnefødselsdagen · Tags: ,

2s kommentarer til "Forberedelse til kongerigets skattejagt"

  1. […] Se en liste over ting til forberedelse af skattejagten her. […]

  2. Brian Rasmussen siger:

    Til min datters 6 års fødselsdag, havde vi prinsesse/ridder fest. På skattejagten skulle de enten lave/farvelægge en tryllestav eller et sværd. De kom så igennem diverse forhindringer og tilsidst mødte de den farlige drage. Den skulle bekæmpes med den magiske tryllestav eller det magiske sværd. Dragen var lavet af et gammelt lagen, syet sammen, farvelagt og fyldt op med oppustede balloner. I snuden havde jeg limet et stort stykke flamingo, hvori jeg havde sat 2 stjernekastere (så den kunne spy ild). Det magiske sværd/tryllestav havde påmonteret et lille søm som kunne springe ballonerne. På skift nedkæmpede de dragen og børnene elskede det (især slikket i skattekisten der lå nedenunder dragen). Håber det giver inspiration til andre.

Læg en kommentar